Graag wil ik me voorstellen…
Mijn naam is Madeleine Schuurmans. Gefascineerd door een gezonde leefstijl, weliswaar door schade en schande wijs geworden.

Ik ben al vele jaren werkzaam binnen de gezondheidszorg. In het psychiatrisch ziekenhuis werd mijn belangstelling voor hormonen aangewakkerd.
Van nature ben ik zelf een hormonaal mens, weet dat hormonen je dag kunnen maken, doch ook kunnen breken. Binnen het psychiatrisch  ziekenhuis zag ik de relatie tussen hormonen en gedrag.

Wat later kwam de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulent op mijn pad. Sinds 2003 heb ik mijn eigen praktijk als verpleegkundig overgangsconsulent. Tot op de dag van vandaag zo blij met deze keuze!

Door diverse scholingen werd het mij steeds duidelijker dat leefstijl, voeding, stress reducering en beweging ontzettend belangrijk zijn bij een algeheel welbevinden. Vandaar dat de stap naar orthomoleculaire therapie niet zo groot bleek.
Dit is een geweldige aanvulling binnen mijn werk als verpleegkundig overgangsconsulent. Echter ook om een optimale gezondheid te willen na streven.
Zeker in deze tijd waarin we leven, is een goede gezondheid een belangrijk gegeven! We zijn zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid!

Naast mijn eigen praktijk, ben ik ook werkzaam op de Hormoonpoli in Boxmeer. Sinds 2004 ben ik werkzaam als @expert overgang voor diverse zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij VVOC en MBOG en ben lid van V&VN.

De afgelopen jaren heb ik mee mogen werken aan diverse artikelen over de overgang in onder andere  Libelle, Margriet, IZZ magazine, Linda online, A.Vogel. Ook heb ik met Isa Hoes en Medina Schuurman op het podium mogen staan met hun theatershow “te lijf”.

Weet me te vinden…